Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Scholen gesloten tot en met 6 april.

Zondag 15 maart heeft de regering aanvullende maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus verder te beperken. Als gevolg daarvan is er besloten dat de scholen drie weken gesloten blijven: vanaf maandag 16 maart tot en met maandag 6 april.  Leerlingen en ouders/verzorgers van De Triade zijn hier inmiddels via deze brief over geïnformeerd. Wij wensen iedereen veel goede gezondheid en sterkte toe.

 

TRIADE JOURNAAL

 

 

Heb je mavo- of vmbo-advies?
Dan is De Triade zeker iets voor jou!

 

Wil je weten hoe onze leerlingen De Triade ervaren? Kijk dan naar de volgende filmpjes om te zien waarom er voor de Triade gekozen is en wat deze school zo leuk maakt.

Klik hier voor de opname van Collin en Bart en check deze link voor het verhaal van Gerry en hoe hij zijn toekomst na De Triade ziet.

Als je kiest voor De Triade, dan kies je voor modern toekomstgericht technisch onderwijs. Wij leiden jongeren op tot bijvoorbeeld meubelmakers, interieurdesigners, website bouwers, programmeurs of tot een beroep in de bouw. Na deze opleiding kan je ook in de procestechniek of klimaattechnologie werken. Je kunt bij ons ook kiezen voor de technische mavo. Dan krijg je naast de theoretische vakken ook beroepsvakken. Gaat het leren je goed af, dan kun je na de mavo doorstromen naar de havo. We hechten veel waarde aan een veilige, kleinschalige omgeving waarin je kunt leren en werken. Tijdens de vele bedrijfsbezoeken die we doen, kun je zien wat je zoal kunt worden met een opleiding aan De Triade.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met mevrouw J. van Schendel via telefoonnummer 0299-480090 of email naar j.vanschendel@atlascollege.nl.

 

 

Agenda

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school met een open en vriendelijk sfeer.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs