Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Triade Dagen 2019

voor alle groep 8 leerlingen

Dinsdag 19 en 26 november 2019 organiseert SG De Triade de jaarlijkse Triade-ochtend/-middag voor leerlingen van groep 8 van basisscholen. Tijdens deze dag kunnen de leerlingen tweeëneenhalf uur lang lesjes op De Triade volgen. Hierdoor maken zij kennis met het voortgezet onderwijs in het algemeen en met de mogelijkheden op SG De Triade in het bijzonder. Iedere groep zal een gevarieerd programma aangeboden krijgen.

Alle leerlingen van groep 8 zijn welkom! Er is een uitnodiging gestuurd naar de directie van de basisscholen. U kunt kiezen voor een dagdeel; het ochtendprogramma start om 09.00 uur en het middagprogramma om 13.00 uur.

Voor de begeleiders is er een apart programma. Terwijl de leerlingen les krijgen, kunnen zij deelnemen aan een workshop ‘digitaal lesmateriaal’. Op deze manier kunnen zij ervaren hoe het is om te werken met het digitale lesmateriaal van De Triade. (Overigens, als u liever meedoet met de lesjes, dan mag dat natuurlijk ook.)

Opgeven groepen 8

Basisscholen kunnen groepen 8 tot 1 oktober opgeven door het ontvangen inschrijfformulier terug te sturen of te mailen naar detriade@atlascollege.nl.

Opgeven individuele leerlingen

Indien u niet in staat bent om met de gehele klas te komen, maar individuele leerlingen hebben wel interesse, dan zijn zij uiteraard van harte welkom. U kunt individuele leerlingen opgeven aan mevrouw Bonouvrié via telefoonnummer: 0299-480090. Ook voor extra informatie kunt u contact met haar opnemen.

We zien u graag op de Triade Dagen, tot dan!

Triade Dagen gemist? Kom naar de Open Dagen op 16 januari en 7 februari 2020 ! Klik hier voor meer informatie.

 

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school met een open en vriendelijk sfeer.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs