Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Even voorstellen:

de mentoren van De Triade

 

Claudia Smit 

 

 

 

Hallo, Graag stel ik mij via deze weg voor; ik ben Claudia Smit en ben sinds 3 jaar werkzaam op SG de Triade. Ik woon samen met mijn vriend in het mooie centrum van Edam. Ik geef Duitse les aan alle klassen in het tweede leerjaar en aan 2 klassen in de bovenbouw. Ik ben Duits gaan studeren, omdat ik het een prachtig land vind en de taal en cultuur heel interessant. In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik gezellig uit eten met familie/ vrienden en ga ik graag een dagje weg naar een leuke stad of het strand. Ik heb onwijs veel zin in het nieuwe schooljaar en hoop op een leuke tijd met mijn mentorklas GT2A. 

 

 Irene Prins 

 

 

 

Mijn naam is Irene Prins en ik woon vlak bij de Rijp. In 2015 ben ik op de Triade terecht gekomen als stagiaire. Inmiddels ben ik al enkele jaren met veel plezier werkzaam op de Triade. Dit jaar ben ik mentor van klas B2 en klas GT4A. Naast het mentorschap is mijn rooster gevuld met uren Nederlands. Ik vind het een leuke uitdaging om mentor te zijn van twee verschillende klassen. Mijn doelen van dit jaar zijn; alle leerlingen van basis 2 zitten hopelijk volgend schooljaar in basis 3 en de leerlingen van GT4A mogen hopelijk allemaal hun diploma in ontvangst mogen nemen. Ik heb veel zin om samen met de leerlingen aan deze doelen te werken! 

 

Maggy van Pooij 

 

 

 

Mijn naam is Maggy van Pooij en dit jaar ben ik mentor van klas GT1. Vijf jaar geleden ben ik op de Triade terecht gekomen als stagiaire geschiedenis. Inmiddels ben ik afgestudeerd docente geschiedenis en alweer een aantal jaar met veel plezier werkzaam op de Triade. Mijn doelstelling voor het komende schooljaar is een groep creëren waarin alle leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en met plezier naar school gaan. Hier zullen we wekelijks in het mentoruur aan werken. Op school ben ik aanwezig van maandag tot en met vrijdag. Op de andere dagen en in de vakanties ben ik vooral bezig met mijn hobby’s: sporten, reizen én natuurlijk geschiedenis. 😊  

 

Karen Scheele 

 

{ foto volgt } 

Mijn naam is Karen Scheele. Geboren in Purmerend, maar inmiddels woonachtig in Uitgeest. Ik woon daar met mijn vriend en dochter van twee. Dit schooljaar is mijn dertiende jaar op de Triade. Ik verzorg samen met nog twee collega's de gymlessen op school en daarnaast ben ik dan ook nog mentor. Bijna alle jaren heb ik een mentorklas gehad en dat vind ik een leuke toevoeging aan het lesgeven. Met de leerlingen de school ontdekken en ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en door kan gaan naar het volgende leerjaar. 

 

Roeland van Goor 

 

 

 

Ik ben Roeland van Goor, ben 43 jaar jong en vader van drie dochters in de leeftijd 10 tot 14 jaar. Ik woon in Zwaag en werkt sinds 2007 met veel enthousiasme op De Triade in Edam. Mijn hobby’s zijn lezen (vooral spannende boeken) en tuinieren. Ik geef les in het vak wiskunde. Als mentor begeleid ik leerlingen om hun weg op school te kunnen vinden en ze de hulp aan te bieden die ze nodig hebben.  

 

Sander Middelbeek