Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Vlogs

Teamleider van De Triade, Jeanine Dijkstra, maakt regelmatig VLOGS om te laten zien wat je op De Triade zoal kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen bij bedrijven die met moderne techniek werken. Techniek die je op De Triade leert, zoals metselen, timmeren, electro- en metaaltechniek. Geinteresseerd? Bekijk hier de VLOGS!

Vlog nummer 6 is hieronder te zien. Dit keer over de examenuitslagen!

Vlog nummer 5 is hier te bekijken. Dit keer brachten leerlingen van De Triade en basisschoolleerlingen een bezoek aan Smit Elektrotechniek in Volendam.

VLOG nummer 4 is hier te bekijken. Dit keer over het bedrijfsbezoek aan HSB Bouw in Volendam.

VLOG nummer 3 is online ! Dit keer brengt mevrouw Dijkstra een bezoek aan Hitachi Construction Machinery en legt uit wat een van onze profielen Metalectro daar mee te maken heeft.

De tweede VLOG is nu te bekijken ! Dit keer over het bezoek aan Tol Plaatwerk door onze eerstejaars leerlingen en groep 8 leerlingen.

De allereerste VLOG van De Triade ! Met mevrouw Dijkstra in de hoofdrol en door leerling Rayendo van Kerkwijk gemaakt.
SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school. De sfeer is open en vriendelijk.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs