Dé technische opleider in de regio
Triade Triade

Naar de brugklas

Heb je mavo of vmbo-advies? En ben je geïnteresseerd in techniek, design of ICT? Dan is De Triade iets voor jou!
Wil je werken in de bouw, de elektro- of procestechniek of wil je onderwaterlasser worden, dan ben je bij ons aan het goede adres. Maar ook als je interieurs wilt bouwen voor luxe jachten, interieurdesigner wilt worden of multimediadesigner. Je wordt een echte vakman of vakvrouw!

Kleinschalig & veilig

Misschien is het in het begin een beetje spannend, maar je zult zien: op onze school ben je heel snel gewend!
Op de Triade zitten ongeveer 440 leerlingen. Er werken zo’n 50 mensen: docenten, conciërges, een zorgcoördinator enzovoort. Je leert ze vast snel kennen. Veiligheid staat bij ons voorop. Ook kiezen wij voor kleine klassen.

Omdat we een kleine school zijn, is er veel persoonlijke aandacht voor jou. Je mentor is je eerste aanspreekpunt. Hij of zij kan jou goed begeleiden en helpen als dat nodig is. Je mentor heeft ook contact met je ouders/verzorgers. Ook dat vinden wij heel belangrijk.

Brugperiode van twee jaar

De Triade heeft brugklassen technische mavo, vmbo kader en vmbo basis.
We werken met een tweejarige brugperiode. Zo krijg je genoeg tijd om te onderzoeken welke opleiding in de bovenbouw het beste bij jou past. Aan het eind van het tweede jaar maak je een keuze. Wij helpen je daar natuurlijk bij.

Opstromen

Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling de school kan verlaten met het diploma dat het beste past bij zijn/haar mogelijkheden. Daarom kunnen ze op De Triade ‘opstromen’ (van basis- naar kaderberoepsgerichte leerweg en van kader- naar gemengde leerweg of mavo) tot en met halverwege het derde leerjaar.

Waarom kiezen voor De Triade?

  • toekomstgericht technisch onderwijs
  • kleinschalig en veilig
  • veel persoonlijke aandacht en begeleiding
  • een Chromebook in bruikleen
  • goede waardering door leerlingen en ouders

Nieuwsgierig? Kom langs op de Triade-dagen of open dagen!

SG De Triade

Op de scholengemeenschap De Triade geloven wij dat we van onze leerlingen de beste (vak)mannen en vrouwen van de toekomst kunnen maken. Dat doen wij door gewoon goed technisch onderwijs te bieden. En daar zijn we trots op.

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl

Dé technische opleider in de regio