#gewoongoedtechnischonderwijs
Triade

Kennismaken met SG De Triade

In normale tijden gooide SG De Triade de deuren in januari/februari open voor alle kinderen en hun ouders die een kijkje wilden komen nemen op onze school. Door corona kan dat dit jaar niet. En daarom gaan we het helemaal anders doen!

Kennismaking voor groep 8

Op donderdag 11 februari en vrijdag 12 februari van 18.00 tot 21.00 uur zijn alle groep 8-leerlingen van harte welkom op de Triade. Daar snuffel je aan het leven van een brugklasser en krijg je voorproefjes van de lessen die je bij ons op school kunt volgen. Je kunt je hiervoor vanaf nu inschrijven via deze link. Helaas mogen ouders en verzorgers niet bij deze kennismaking aanwezig zijn. Voor hen hebben we, tegelijk met de kennismaking, een programma rond de school. Als er iets in onze plannen verandert door de lockdown, nemen we vanzelfsprekend contact op.

Minecraft-rondleiding door SG De Triade

Neem snel een kijkje in de Minecraft-rondleiding door SG De Triade. Deze is gemaakt door Thomas Bosch, dé beste Minecraft-bouwer van de wereld!

SG De Triade

Op de scholengemeenschap De Triade geloven wij dat we van onze leerlingen de beste (vak)mannen en vrouwen van de toekomst kunnen maken. Dat doen wij door gewoon goed technisch onderwijs te bieden. En daar zijn we trots op.

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl

#gewoongoedtechnischonderwijs