#gewoongoedtechnischonderwijs
Triade Triade

De Triade-dagen

De Triade-dagen vinden plaats op dinsdag 17 november (ochtend en middag) en op dinsdag 24 november 2020 (ochtend). Leerlingen van groep 8 komen naar De Triade voor minilessen en kennismaking met het voortgezet onderwijs en onze school. Alle basisscholen ontvangen in september een uitnodiging en een inschrijfformulier. De leerkracht van groep 8 kan de klas opgeven.

Gaat jouw klas niet naar De Triade dagen, maar wil jij wel graag komen? Je bent van harte welkom! Stuur een email naar mevrouw Bonouvrié via detriade@atlascollege.nl.

Open dagen

Op donderdag 21 januari en vrijdag 5 februari van 18.00 tot 20.30 uur ben je van harte welkom op onze open avond. Tijdens de open avonden krijgen jij en je ouders/verzorgers kun je sfeer proeven, ontmoet je docenten en kun je het gebouw en de klaslokalen bekijken. Ook kun je al je vragen stellen aan leerlingen. In verschillende lokalen ga je zelf aan de slag. Zet de data alvast in je agenda! Tot dan!

Heb je de open dagen gemist en willen jij en je ouders/verzorgers toch komen kijken op onze school? Neem dan contact op met dhr. H. Frikkee.

SG De Triade

Op de scholengemeenschap De Triade geloven wij dat we van onze leerlingen de beste (vak)mannen en vrouwen van de toekomst kunnen maken. Dat doen wij door gewoon goed technisch onderwijs te bieden. En daar zijn we trots op.

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl

#gewoongoedtechnischonderwijs