#gewoongoedtechnischonderwijs
Triade Triade

Campagnes maken voor Usedem

Onze leerlingen MVI en BWI gaan intensief samenwerken met Usedem Edam.

Dorine Veerman van Usedem liet onze leerlingen afgelopen week kennis maken met haar bedrijf en haar passie: upcyclen van samples en gedragen denim. De leerlingen gaan de komende weken tijdens de keuzenvakken: Ideeontwikkeling (MVI) een reclamecampagne opzetten.

Enthousiaste leerlingen werken alleen of in duo’s aan diverse soorten campagnes, passend bij de leerling zijn of haar idee. Deze campagnes lopen uiteen van een bewustwordingscampagne, fresh to school campagne tot memes voor een bepaalde doelgroep. Het belangrijkste van deze campagnes is dat het idee van de leerling centraal staat.

Bij Interieurontwerp en Design (BWI) storten de leerlingen zich op het maken van een Dot bag, hiermee wordt een afdankertje omgetoverd
tot een trendy tas. Voor dit project starten we binnenkort een denim inzamelingsactie, dus misschien willen jullie alvast spijkerbroeken verzamelen!

Ga terug

SG De Triade

Op de scholengemeenschap De Triade geloven wij dat we van onze leerlingen de beste (vak)mannen en vrouwen van de toekomst kunnen maken. Dat doen wij door gewoon goed technisch onderwijs te bieden. En daar zijn we trots op.

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl

#gewoongoedtechnischonderwijs