Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

De Triade wint Metal-Talent wedstrijd van Tetrix

Donderdag 16 januari hebben Yanniek de Boer, Aidan de Zwart en Erik Stroek onze school vertegenwoordigd door deel te nemen aan een Metal-Talent wedstrijd bij Techniekopleider Tetrix in Zaandam.

Daar moesten ze het opnemen tegen drie andere vmbo-scholen. De opdracht was: maak individueel een werkstuk (BBQ) maar wel met ruimte om samen te werken. Onze leerlingen gingen aan de slag onder de vakkundige leiding van docent Ricardo Schröder.

Na een lange maar leuke dag, waar uiteindelijk hele mooie BBQ’s op tafel kwamen te staan, heeft een echte vakjury bepaald dat onze leerlingen de mooiste werkstukken hebben gemaakt. Dat resulteerde in de 1e plaats voor ons en Yanniek, Aidan en Erik mochten de wisselbeker in ontvangst nemen. Voor het eerst meedoen en meteen winnen is toch wel iets om trots op te zijn! Al met al een geslaagde dag en wedstrijd.

 

Ga terug

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school met een open en vriendelijk sfeer.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs