Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

De Trimaran neemt houten loungebank in ontvangst

De Trimaran is blij met de ontvangen prijs..

Leerlingen van De Trimaran hebben een houten loungebank in ontvangst genomen uit handen van De Triade. Groep 8 van De Trimaran had tijdens de Triadedagen een prijsvraag gewonnen. De prijs hield in dat ze een cadeau mocht uitzoeken die door de leerlingen van De Triade gemaakt zou kunnen worden.

De keuze was gevallen op een loungebank. De leerlingen van De Triade zijn aan de slag gegaan en hebben iets moois weten te maken.  Feitelijk is er een win-win situatie. De winnaars zijn  blij met de mooie prijs en de leerlingen van De Triade kunnen door het maken van deze bank goed leren hoe ze hout kunnen bewerken.

Na de ontvangst was het  dringen geblazen, iedereen wilde de bank graag testen. Uiteindelijk hebben alle leerlingen er op kunnen zitten. De bank werd overhandigd door Jan Adels (locatie directeur), Conny Schreuder (docent ) en Theo Kwakman (docent).  De Triade had behalve de houten bank ook voor iedereen iets lekkers mee.

Het was een feestelijke dag en een leuke afsluiting van het schooljaar !

Ga terug

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school. De sfeer is open en vriendelijk.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs