Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Eerste Triade dag vandaag druk bezocht

Veel leerlingen van groep 8 en hun begeleiders uit deze omgeving hebben deelgenomen aan proeflessen op De Triadedagen...

Op dinsdag 21 en dinsdag 28 november vinden De Triadedagen plaats. 

Vandaag is de eerste Triadedag van start gegaan. In totaal komen er ruim  700 leerlingen van het laatste schooljaar van het basisonderwijs uit deze omgeving om nemen deel aan deze doe dagen. 

Door deel te nemen aan onze lessen kan je erachter komen of De Triade een geschikte school is voor jou is en of techniek je aanspreekt. Het bedrijfleven schreeuwt om mensen met een technische opleiding dus qua baanzekerheid zit je zeker goed bij De Triade. 

Het lesaanbod is zeer afwisselend. Kinderen konden een fototoestel maken of een mooie fotolijst. Ook konden er muurjes gemetseld worden, proefjes gedaan worden en we hadden met biologie zelfs een echte slang om van dichtbij te bekijken.

De reacties van de gast leerlingen waren zeer positief. Met het bedenken van een coole slagzin kan er een lunch of high tea gewonnen worden bij de deelnemende school op lokatie. 

Het succes van deze dag valt zeker ook toe te kennen aan onze eigen leerlingen die heel enthousiast geholpen hebben. Door te gidsen of te helpen met de les hebben zij zeker een goede meerwaarde kunnen geven aan deze dag. 

De foto's van de deze Triadedag staan op de site. 

 

Ga terug

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school. De sfeer is open en vriendelijk.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs