Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Eerste open dag SG De Triade succesvol!

Afgelopen donderdag 17 januari vond de eerste open dag plaats.

Ook dit jaar wisten weer vele belangstellenden de open dag van De Triade in Edam te vinden. Er was net als vorige jaren weer van alles te doen. Daarnaast had De Triade ook twee nieuwtjes te brengen.

In de eerste plaats kunnen leerlingen van De Triade voortaan ook kiezen voor het profiel MVI: Media, Vormgeving en ICT. Denk aan het ontwerpen van websites, programmeren, internet of things, foto- en videobewerking en nog veel meer. Naast MVI biedt De Triade natuurlijk nog steeds de profielen BWI (Bouwen, Wonen en Interieur) en PIE (Produceren, Installeren en Energie) aan.

In de tweede plaats is De Triade een samenwerking aangegaan met het Regiocollege voor de opleiding Bouwtechniek, de zogenaamde HBO-route. Leerlingen met een mavo/havo- of gt- advies kunnen met deze richting versneld MBO niveau 4 doen. Zij starten al met modules van het MBO terwijl ze op de Triade zitten. Hierdoor duurt MBO niveau 4 geen 4  jaar maar 3 jaar en kunnen zij dus sneller door naar het HBO.

Zoals altijd was ook de Style en Design-afdeling vooral bij de meiden weer zeer populair en gingen zij weg met prachtige taarten.

Mocht u deze open avond gemist hebben, niet getreurd, er is nog een open avond op 8 februari van 18:00 tot 20:30. Voor meer informatie over de HBO route en MVI kunt u altijd contact opnemen met Jeanine Dijkstra, de Adjunct-directeur 0299-480090

Woensdag zal er ook een artikel over de open dag in de Nieuw-Volendam staan klik hier om het artikel te lezen.

 

 

Ga terug

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school met een open en vriendelijk sfeer.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs