Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Eerste open dag succesvol

Afgelopen donderdag vond de eerste open dag plaats. Ondanks de storm was de opkomst goed.

De Triade in Edam was op 19 januari j.l. goed voorbereid op het bezoek van  belangstellenden op de eerste open dag. Veel mensen wisten de weg naar De Triade te vinden om zich te orienteren en te laten informeren. De open dag is een goede manier om er achter te komen of een technische opleiding bij je past. 

De handen konden uit de mouwen gestoken worden om leuke dingen te maken. 

Zo kon er bij Techniek een telefoonhouder gemaakt worden die gebruikt kan worden bij het opladen van een mobiele telefoon. Bij Style & Design konden er taartjes gemaakt worden van piepschuim die ook beschilderd en versierd konden worden. Biologie had wandelende takken die mee naar huis mochten en bij Nederlands kon er een prijs verdiend worden als alle spellingsfouten in een tekst ontdekt werden. Sommige daarvan waren best lastig maar er waren een heleboel kinderen en ouders die ze toch alle 7 gevonden hadden.  De leerlingenraad en de ouderraad waren aanwezig om vragen te beantwoorden. Dit zijn een paar voorbeelden van de activiteiten en stands die er aanwezig waren op deze open dag.

Mede dankzij het grote aantal enthousiaste hulpleerlingen was deze avond zeker een succes.    

De foto's van deze avond staan op de website onder het kopje vlogs/foto's. 

Mathijs Orfino heeft een vlog gemaakt die op de website onder het kopje vlogs/foto's te zien is. 

Ga terug

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school. De sfeer is open en vriendelijk.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs