Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Feestelijke diploma-uitreiking SG De Triade

Op dinsdag 3 juli werd de diploma-uitreiking van SG De Triade gehouden in het Jozefgebouw te Volendam

Onder grote belangstelling van familie en medeleerlingen kregen de geslaagden hun felbegeerde diploma overhandigd. De school wist dit jaar een zeer hoog slagingspercentage van 99% te behalen.

Om 19.30 uur was iedereen aanwezig en werd de avond geopend door Jan Adels, directeur van SG De Triade. Iedereen werd bedankt voor hun inzet en motivatie. Een speciaal moment van dank voor alle ouders mocht niet ontbreken. Door onder andere de goede samenwerking met hen kon er ook dit jaar worden gesproken van een fantastisch eindresultaat.

Docent Sander Middelbeek zette de geslaagden daarna één voor één in het zonnetje en vervolgens mocht trots een handtekening worden geplaats onder de diploma’s.
De slideshow met eerste klassenfoto’s van de geslaagden, gemaakt door docent Jos Lutz, zorgde voor een hoop leuke momenten. De avond werd door aanwezigen omschreven als sfeervol en geslaagd. 

Hieronder vindt u wat leuke foto's van de diploma-uitreiking. 


Ga terug

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school met een open en vriendelijk sfeer.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs