#gewoongoedtechnischonderwijs
Triade

Maatregelen Corona

Naar aanleiding van de persconferentie van de Minister President van 12 maart informeren we u graag over de stand van zaken rondom het coronavirus.

Premier Rutte ziet nog geen reden om scholen te sluiten. Onder jongeren zijn er tot nu toe weinig besmettingen en scholieren zijn minder vatbaar. De scholen van het Atlas College blijven daarom gewoon open.

Wij volgen in onze berichtgeving de richtlijnen van de VO-raad, het RIVM, GGD Hollands Noorden en de rijksoverheid. Deze worden met grote regelmaat aangepast aan de huidige ontwikkelingen.

Belangrijke tips

De belangrijkste maatregelen die we kunnen nemen om verspreiding van het virus te voorkomen, zijn nog steeds:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die na gebruik weg
  • Schud geen handen

Maatregelen

Schoolreizen en schoolfeesten tot 31 maart zullen vervallen of, indien mogelijk, verplaatst worden. Betrokkenen krijgen hierover bericht.

Ik voel me ziek

Leerlingen die klachten hebben van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts blijven thuis. Mijd sociale contacten in afwachting van de ontwikkeling van het ziektebeeld. Bel pas met de huisarts als klachten verergeren.

Veelgestelde vragen

De antwoorden op veelgestelde vragen over deze kwestie zijn te vinden op onderstaande websites:

Zijn er aan corona gerelateerde vragen, omtrent scholen van het Atlas College, waarop u het antwoord niet kunt vinden? Stuur dan een mail naar corona@atlascollege.nl.

In deze brief aan ouders, verzorgers en leerlingen leest u meer over de coronamaatregelen op SG De Triade.

Ga terug

SG De Triade

Op de scholengemeenschap De Triade geloven wij dat we van onze leerlingen de beste (vak)mannen en vrouwen van de toekomst kunnen maken. Dat doen wij door gewoon goed technisch onderwijs te bieden. En daar zijn we trots op.

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl

#gewoongoedtechnischonderwijs