Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Opdracht voor Triade-schilders

Schilderleerlingen van De Triade houden zich momenteel bezig met een praktijkopdracht waarbij zij als werknemers ingezet zijn om het binnenplein te schilderen.

Met een eigen bedrijf voor een opdrachtgever werken. De schilders leerlingen zijn in werknemers verdeeld en werken onder een gekozen werkgever. De groepen hebben een opdracht: het schilderen van de betonnen bankjes op het binnenplein. Alles wordt zelf georganiseerd: maken van een plan van aanpak, inventariseren van de benodigde materialen en gereedschappen. Kortom alle dingen die op de werkvloer voorkomen. De groep die het beste samenwerkt en de opdracht het best uitvoert mag zelfstandig aan een vervolgopdracht in de school werken. Alle werknemers en hun werkgevers zittend volledig in hun rol. Het binnenplein wordt veel mooier!!

Ga terug

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school. De sfeer is open en vriendelijk.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs