Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Rabobank sponsort SG De Triade voor deelname Young Solar Challenge

Mooie aanvulling op het lesprogramma

Op vrijdag 13 april mocht Kelly van Rees namens het Rabobank Coöperatie Fonds een cheque van €2500,- uitreiken aan SG De Triade. Reden van deze bijdrage is dat SG De Triade gaat deelnemen aan de Young Solar Challenge. Het Rabobank Coöperatie Fonds ondersteunt vele projecten welke duurzaamheid ondersteunen en liet dit initiatief van SG De Triade niet onopgemerkt voorbij gaan.

De Solar Challenge is een wedstrijd welke op 22 en 23 juni wordt georganiseerd in Purmerend en waarbij zelfgemaakte boten, aangedreven op zonne-energie, het tegen elkaar gaan opnemen.

Binnen de lessen van SG De Triade wordt het programma ‘klimaat en duurzaamheid’ aangeboden. Tijdens deze lessen gaan leerlingen aan de slag met de technische vaardigheden van verduurzaming. Deelname aan de Solar Challenge is dan ook een mooie aanvulling op dit programma. SG De Triade bedankt Rabobank voor haar bijdrage en gaat de aankomende weken volop aan de slag met het bouwen van de Solar boot.


 

Ga terug

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school. De sfeer is open en vriendelijk.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs