Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Succesvolle techniek lessen 2e Triadedag

Op dinsdag 28 november vond de 2e Triadedag plaats.. Ook deze keer was de opkomst groot..

Dinsdag 28 november vond de 2e  en tevens laatste Triadedag van dit jaar plaats. Groep 8 leerlingen uit de omgeving van Edam wisten samen met hun begeleiders De Triade goed te vinden. Leerlingen konden kennis maken met techniek en waren zeer enthousiast. Onze gasten konden in meerdere lessen iets maken en konden dat ook mee naar huis nemen. In totaal hebben we over beide dagen ruim 700 leerlingen mogen verwelkomen en kunnen terugkijken of 2 geslaagde dagen.

Door deel te nemen aan de lessen kun je kennismaken met De Triade en ontdek je of techniek je aanspreekt. Kies je voor De Triade dan kies je voor modern toekomstgericht technisch onderwijs. 

Veel dank aan de leeringen van De Triade die deze dag heel goed geholpen hebben.

De foto's van de Triadedagen zijn terug te vinden op de website onder het mapje vlogs/foto's en geven een goede indruk van de dagen. 

Ga terug

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school. De sfeer is open en vriendelijk.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs