Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Triade Op Orde

Deze weken wordt er flink gewerkt aan het verfraaien van het gebouw: nieuwe meubels in de aula van de Triade en schilderleerlingen zijn door het hele gebouw te vinden.

Zij pakken kozijnen en muren grondig aan, wat een verschil maakt dat! Neuwe meubels zoals de loungebanken en zitbanken in de vorm van een kruis zijn door de leerlingen en docenten van de bouwafdeling gemaakt. Nieuwe stevige stoelen zijn geleverd. Op het binnenplein hebben leerlingen de bankjes een kleurtje gegeven. Voor het nieuwe schooljaar ziet het gebouw er weer piekfijn uit! 

Uit onderstaand artikel blijkt maar weer eens hoe mooi een toekomst kan zijn als je kiest voor een opleiding in de bouw- en infrasector:

https://www.wijnoordholland.nl/nieuws-overzicht/40-000-werkgaranties-voor-de-bouw/

 

Ga terug

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school. De sfeer is open en vriendelijk.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs