Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Veel belangstelling voor tweede open dag

Afgelopen vrijdag vond de tweede open dag plaats. Veel belangstellenden wisten De Triade te vinden en konden kennis maken met techniek...

De tweede open dag van 9 februari j.l. werd goed bezocht.

Er was veel belangstelling voor De Triade en de bezoekers konden zich laten informeren en inspireren over technisch onderwijs om te kijken of dit iets is dat bij hen past.

Het onderwijs van De Triade voorziet in een steeds groter wordende vraag: het bedrijfsleven schreeuwt om mensen met een technische opleiding. Technische bedrijven zijn blij dat de belangstelling voor een opleiding op De Triade toeneemt.

Boon Edam, Tol Plaatwerk, Vroom Funderingstechniek, HSB Bouw en (vervolg) opleidingen Bouwmensen en Installatiewerk waren op deze open dag vertegenwoordigd om bezoekers te informeren.

Een bezoek aan De Triade gaat samen met de handen uit de mouwen steken. Zo kon een houder voor vogelvoer getimmerd worden in het houtbewerkingslokaal, er kon gemetseld worden, bij Style & Design konden mooie taartjes gemaakt worden, bij Nask konden proefjes gedaan worden enz.  

 

Mede dankzij de inzet van zeer veel enthousiaste leerlingen kunnen we terugkijken op een geslaagde open dag.

 

De foto's zijn terug te vinden onder het kopje Vlogs/Foto's.

 

Ga terug

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school. De sfeer is open en vriendelijk.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs