Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Welkom op de kerstmarkt op donderdag 14 december

Komen jullie ook naar de kerstmarkt op De Triade? Tijdens deze gezellige avond is er veel te beleven...

 

Kerstmarkt  donderdag 14 december van 19.15-20.15 uur.

Op de kerstmarkt presenteren alle bedrijfjes uit de 2e klassen zich. U kunt dan bij hen verschillende producten kopen. Onder andere zelf gemaakte kerstdecoraties en andere leuke kerstcadeaus. De zelfgemaakte producten zijn gemaakt tijdens de lessen techniek en door de leerlingen van onze Style & Design afdeling. Natuurlijk kunt u ook voor een heerlijk kopje koffie en een koekje bij onze leerlingen terecht. De winst van alle bedrijven samen zal gaan naar cordaidmicrokrediet. Dit is een goed doel dat microkrediet verstrekt. http://www.cordaidmicrokrediet.nl/over-cordaid-microkrediet/dit-microkrediet/.

Mensen in arme landen kunnen dan hun eigen onderneming starten om zo te voorzien in hun levensonderhoud. Vandaar ook voor de leerlingen dat dit project “ondernemen voor ondernemen” heet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga terug

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school. De sfeer is open en vriendelijk.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs