Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade Triade

Zilveren Schoolkantine Schaal voor De Triade

We zijn er trots op dat ons gezondere aanbod in de kantine is beloond met de zilveren schaal van het Voedingscentrum.

De Triade heeft de Zilveren  Schaal ontvangen van het Voedingscentrum omdat het assortiment  in de schoolkantine gezonder is geworden. Het aanbod van eten en drinken voor leerlingen voldoet nu aan de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum.  

De Triade wil een gezonde school zijn. Bij een gezonde leefstijl hoort gezonde voeding. Het aanbod in de kantine is nu hiermee in overeenstemming gebracht. Eerder al werd het schoolplein van De Triade rookvrij en kwamen er gratis watertappunten voor leerlingen. 

Om van een gezonde keuze een makkelijke keuze te maken wordt er nu gewerkt volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum.

 

Op de foto staan de mensen die het ontvangen van de  Zilveren Schoolkantineschaal mede mogelijk gemaakt  hebben. Dit zijn van links naar rechts : René van Lemmeren (conciërge), Anita van Leuzen (Van Leuzen lekkers),  Paul Zwaan (Cateringbedrijf  Zwaan) en Suzanne Sombroek-Hansen (conciërge).

Ga terug

SG De Triade

De Triade biedt modern toekomstgericht onderwijs. Wij leiden jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. SG De Triade is een kleine school met een open en vriendelijk sfeer.

 

 

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl
KvK-nummer: 37153438
BTW-nummer: 8209.71.054.B.01

 

 

 

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs