Dé technische opleider in de regio
Triade Triade

Media, Vormgeving & ICT

Ben je creatief én een echte computertechneut? Dan is MVI het profiel voor jou!

We leven in de digitale wereld: de wereld van films, games, vlogs op YouTube, reclamecampagnes op Instagram en Facebook, apps en websites. MVI staat voor Media, Vormgeving en ICT, en hier leren we je de basis voor een toekomst in deze wereld!

In de digitale wereld staat de computer centraal, en daar werken wij dan ook veel mee. Maar bij ons ga je ook aan de slag met het maken van je eigen materialen. Je zal werken met camera’s en lichtopstellingen; met green screens voor het maken van effecten in foto’s en video’s; leren hoe je met microfoons het beste geluid kan opnemen. En natuurlijk de basis van het bewerken van je materiaal; hoe je foto’s kan bewerken met Photoshop, en films kan monteren uit je beeldmateriaal.

En deze wereld houdt niet op bij audio en video. Intussen zijn websites en apps niet meer weg te denken uit ons leven. We leren je de basis over hoe je zelf sites en apps kan ontwerpen en bouwen. En omdat computers uiteindelijk aan de basis staan van ons digitale leven duiken wij ook deze techniek in: hoe zit een computer in elkaar, hoe bouw je deze, hoe los je problemen op… en hoe zet je eigenlijk een goed netwerk en infrastructuur op?

Uiteindelijk bereidt dit profiel je voor op een start in zowel de grafische en media wereld als in de ICT, en vervolgopleidingen in beide richtingen.

SG De Triade

Op de scholengemeenschap De Triade geloven wij dat we van onze leerlingen de beste (vak)mannen en vrouwen van de toekomst kunnen maken. Dat doen wij door gewoon goed technisch onderwijs te bieden. En daar zijn we trots op.

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl

Dé technische opleider in de regio