Dé technische opleider in de regio
Triade Triade

Technische mavo

Heb je mavo-advies en ben je gek op techniek? Kies dan voor de technische mavo op De Triade. Hier leer je niet alleen uit boeken, maar werk je ook met je handen. Uniek in de regio!

In leerjaar 1 en 2 van de technische mavo krijg je 8 uur techniekles per week. Hier komen verschillende richtingen aan bod, zoals elektrotechniek, metaalbewerking, ICT, bouw, interieurontwerp en design. Na leerjaar 2 kies je voor een bepaalde richting. Je doet in leerjaar 4 examen in zes vakken en één praktijkvak.

Je haalt een volwaardig mavo-diploma. Je kunt dus nog alle kanten op! Bijvoorbeeld een technische mbo-opleiding gaan doen, maar ook doorstromen naar havo of andere mbo-richtingen.

Wil je verder in de techniek? Met het mbo in de regio hebben we afspraken over verkorte routes. Je kunt bijvoorbeeld na de technische mavo in 5 jaar je associate degree-diploma (een 2-jarige hbo-opleiding) halen!

SG De Triade

Op de scholengemeenschap De Triade geloven wij dat we van onze leerlingen de beste (vak)mannen en vrouwen van de toekomst kunnen maken. Dat doen wij door gewoon goed technisch onderwijs te bieden. En daar zijn we trots op.

Contact SG De Triade
Nijverheidstraat 2, 1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
Edetriade@atlascollege.nl

Dé technische opleider in de regio